Viceværten

Vicevært kan kontaktes i tidsrummet kl. 8-16 på telefon 2713 9780.

Bemærk viceværten er ikke ansat til at lave forbedringer i din lejlighed. Det er derfor kun i nødstilfælde (skade på egen eller andres lejligheder ved f.eks. vandskade) at viceværten kan kontaktes uden for tidsrummet ovenfor.

Almindelige henvendelse modtages helst skriftligt i postkasse i RMV 19B eller på vicevaert(a)efrentemester.dk

31 kommentarer til “Viceværten”

 1. Hej Filip

  Låsen i døren til Rentemestervej 19A, ud mod Rentemestervej, virker ikke. Den har det med ikke at låse, altså slå stiften ud, når man har brugt nøgle, eller “vrideren”. Dette gør at man kan åbne døren uden nøgle. 🙁
  Er det noget der kan blive fikset?

  Samtidig vil jeg høre om kirsebærtræerne ud mod Rentemestervej bliver klippet godt til? Især måske ind over parkeringsbåsene. Jeg spørger fordi der sidder rigtig mange duer oppe i de træer og skider (undskyld udtrykket) ned på vores biler.

  Glæder mig til at høre fra dig.

  Rigtig god dag, selvom det regner.

  Mvh.
  Lars Kristoffersen
  Rentemestervej 19A 2. 3. Lejl. 83

  1. Hej!
   Som beboer i stuen vil jeg gerne udtrykke min modvilje imod af få træerne beskåret! De er vores eneste kønne udsigt ud mod Rentemestervej og vil derfor være rigtig ærgelig hvis de bliver kraftigt skåret ned…
   Jeg har i øvrigt lagt mærke til at alle parkerer bilerne HELT ind til græsset, så at der er ca. en meter tilbage af parkeringsbåsen som står tom -måske kunne det hjælpe på fugle-skideriet at parkere den meter længere tilbage?
   Mvh Sara Hansen, Thoravej 12a

   1. Hej Sara,

    har du ikke lyst til at være med i gårdudvalget – så kan vi snakke om hvordan vi helt generelt kan forskønne udsigten 🙂
    (se indlæg på forsiden og skriv til mig :-))
    /Kira

 2. Kære Filip
  Jeg vil blot høre om du ved, hvad man stiller op med utætte vinduer og døre. Den kolde luft fiser ind i lejligheden via alle sprækker. Alle vinduer har træk og døren ud mod gangen har ekstra meget.
  Vil også lige benytte muligheden for at sige TAK for dit store arbejde her i gården.
  Kh Lotte

  1. Hej Lotte,

   Vi har lidt samme udfordring. Udover at selvfølgelig lukke ventilerne (formoder jeg du har gjort), så kan man bruge tætningslister i åbningerne, se http://www.jemogfix.dk/butik/huset/doere__vinduer/taetningslister.aspx – Silvan har dem også.

   Sådan nogle sidder der allerede i vinduer og døre, og sandsynligvis vil problemet være afhjulpet ved at skifte den eksisterende ud med en ny, der er et par mm tykkere/dybere.

   Håber det hjælper!

   mvh
   Martin #45

 3. Hej Filip,

  Jeg vil gerne bestille 2 nye nøgler til min lejlighed. Jeg bor i 21C og nummeret på min nøgle er C0285P, samt 7 og 6.

  Mvh.
  Martin

 4. Jeg har over den seneste tid haft meget sløvt internet om aftenen i weekenden, omkring den tid hvor der typisk vil være spidsbelastning, hvis vi er på en fælles løsning. Jeg kan f.eks. ikke streame film/TV, hvilket jeg antager mange andre gør i det tidsrum. I går målte jeg nethastigheden via TDC og var først på 0,65 MB omkring kl 20, og omkring 22.30 på 6,5 MB, hvilket stadigvæk er meget lavt.

  Har andre oplevet det? Har vores internetudbyder problemer, eller ligger problemet lokalt hos mig?

  1. Hej Rasmus,

   Der er en diskussionsside til dette emne, du med fordel kan bruge i stedet.

   Vi streamer Netflix og/eller TV2 Play uden de store problemer om aftenen, men har tidligere haft problemer. Ved et tilfælde opdagede jeg, at der hvor kablerne kom ind i lejligheden, var der sat flere kabler sammen med tape, således at der var internet-stik flere steder i lejligheden. Efter jeg fik skilt dem ad, så der nu kun går internet til det stik, hvor vi vores acces point sidder, har der ikke været nogle problemer. I vores tilfælde sad kabelsamlingerne i et lille teknikrum i vores køkken – dit kan sagtens sidde et andet sted, men du kan måske få viceværten til at hjælpe dig med at finde det, hvis det er helt umuligt.

   MVH Henrik

   1. Vores kabler sad samlet over badeværelsesloftet, og løb ca 15-20 meter hen til udtaget. Dét kan give langsomt net måske?

 5. hej Philip
  nøglen til min lejlighed er knækkede , jeg vil gerne bestille en ny
  vores lejlighed er Rentemstervej 19A,2sal lej 4 og nr på min nøgle er :
  co285p og der står nederst 82 6
  MVH
  Ahmad Issa

 6. Hej Philip, opgang 21 A, låsecylinder er ikke i orden. Jeg har prøvet med to nøgler.
  Hvis du bare sætter nøgle i, skal den lirkes en smule tilbage før man kan dreje nøglen i cylinderen.

 7. Hej Filip,

  Kunne man evt. pille termostaterne af radiatorerne i opgangene nu, hvor kulden har meldt sig, men hvor folk alligevel sætter dørenen på krog?

  Så slipper man også for, at de står forskelligt i opgangene (nogle slukkede, andre på 4 – ret dyrt)

  Mvh
  Martin

 8. Hej Filip.
  I dag skulle jeg bruge noget pap og checkede derfor i papcontaineren. Her fandt jeg i dag udover pizzabakker også gammel skinke, brugte bleer og andet køkkenaffald. I den container til dagrenovation, hvor jeg smed disse ikke-pap ting i, fandt jeg til gengæld flasker, både med og uden pant.

  Ville det være en idé at sætte nogle laminerede skilte op med forklaringer ved vores affaldspladser? Jeg kan undersøge om jeg kan skaffet udkast til sådanne forklaringer.

  Mvh.
  Jens Dohn
  21E

 9. Kære Filip
  Måske du er bekendt med dette, men det automatiske lys i opgang 19b, der skal tænde, når man går ind af den fælles hoveddør eller ud af sin lejlighed, virker meget sporadisk . Jeg håber, at dette kan fikses snart nu da det bliver mørkere.
  Mvh Merete Høgh Jeppesen

 10. Hej Filip,

  Der er ubehagelig meget glat udenfor og ikke saltet. Kan du få “saltmanden” til at komme forbi?

  Tak – og godt nytår!

 11. Hej Filip,

  En af pærerne i 19B 1sal er gået på diskotek – blinker som et stroposkop. Kan du få den afkoblet/skiftet, tak.

  Derudover, de kæmpe låger der står i stueetagen. Kan man få dem smidt ud, så de ikke vælter over børn eller andet.

  Tak,

 12. Hej Filip

  Jeg forstår godt, hvorfor navneskiltene på dørklokkerne er blevet fjernet og blev erstattet med lejlighedsnumre. Problemet er bare, at “ukendte” besøgende ikke ved, hvor de skal ringe på. Jeg har nu fået 3 telefonopringninger i denne uge fra mennesker, som står nede på gaden og spørger, hvilken knap de skal trykke på. Kan vi ikke få genindført navneskiltene?

 13. Hej Filip,

  Kan vi få “Husk at lukke døren”-skilte på opgangsdørene?

  Der bliver stjålet en del fra opgangen (eks våde sko), vi har mange skraldere rendende, og i tillæg hertil var der igen i går en stofmisbruger, der blev afhentet af politiet i gården. Heldigvis var døren lukket, og voksne tilstede. Men det er grundlæggende ikke særlig rart for eks børn at møde hverken lommetyve eller narkomaner i opgangene, når de går alene hjem.

  Sedler på tavlerne fra os dødelige har det med at forsvinde.

  Tak!

 14. Hej Filip,

  Kan der gennemføres en ny cykeloprydning på et tidspunkt, da det er svært at få plads i cykelskurene og mange af de inderste cykler aldrig ser ud til at blive brugt? Der står også bl.a. en gammel tvillinge-barnevogn i cykelskuret i gården, som har stået urørt der i mange måneder og optager meget plads.

  Vh Marte

 15. Hej Filip,
  Jeg har fået stjålet en temmelig dyr elcykel fra cykelkælderen. Det er simpelthen så ærgerligt. -Og trist, at der er nogen, der tilsyneladende enten bor her eller har nøgler, som kan komme ind dernede, og tage cykler. Så alle, der parkerer cykler og andre køretøjer der, pas på!!
  Cykeloprydning ville ligeledes være rigtig rart, for der er mange gamle cykler der bare står og fylder. Mvh Gitte

 16. Hej Filip,
  Findes der noget græs i foreningen der kan såes? De tidligere ejere havde vist havebordet mm stående som tog livet af græsset ude i store gård foran lejligheden. Der er fint med græs omkring de bare pletter og solen står op i dagtimerne.
  Mvh
  Frederik Holm
  Thoravej 12C

 17. Hej Filip

  Jeg vil gerne bestille 2 nye nøgler til Thoravej 4, 2.sal, lej. 1. Nummeret på nøglen 101.1.

  Dbh,
  Katrine

 18. Hej Filip,

  Elevatoren 19b er gået meget i stykker:
  – kan ikke køre til toppen
  – der er en fejl med dørens sensor på 2., så den “sidder fast” der, når 2. har brugt den
  – den siger et stort klonk, når den rammer bunden.

  Kan man få den fikset? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *