@@post_notification_header

NB! I den mail du modtager, når du tilmelder dig, står der, at du kan vælge mellem forskellige kategorier, når du klikker på mailens link. Det kan du ikke, så det er rigtigt nok, at du ikke bliver mødt af en afkrydsningsmulighed.

@@post_notification_body

One Reply to “@@post_notification_header”

 1. Hej Michael (Bestyrelse).

  Mig og min kæreste bor i stuen til venstre for opgangen ved Thoravej 10 (inde i gården). Der er i forbindelse med oversvømmelsen blevet gravet to ret store huller omkring risten til venstre for opgangen lige under vores vindue.

  Her den anden dag havde vi et lille besøg af en rotte som dog ikke nåede helt ind i lejligheden heldigvis, som jeg formoder kommer fra et af de to store huller der er gravet. Den kom halvvejs ind gennem vores terrassedør som stod åben da det var godt vejr.

  Mit spørgsmål går på om disse huller vil blive fyldt op igen, da det er lidt irriterende ikke at kunne have terrassedøren åben uden at skulle frygte for et rottebesøg.

  Der ligger desuden en stor spånplade placeret på græsset, som jeg gerne vil bære over til storskrald, men er usikker på om denne har et formål i forbindelse med oversvømmelsen og ville derfor lige høre dig/jer før jeg gjorde det?

  Dette skal ikke forstås som kritik af håndteringen af de forskellige problematikker i forbindelse med oversvømmelsen – tværtimod er der stor ros for jeres handlekraft og igangsætning.

  På forhånd tak

  Mvh
  Frederik
  Lejl. 25

Lukket for kommentarer.