Nyhedsbrev Januar 2019

Så nåede vi et nyt år og med det også årets første nyhedsbrev fra bestyrelsen. Vi vil starte med at ønske jer alle god jul og godt nytår.

 

Ekstraordinær generalforsamling

Mandag d. 7/1-2019 blev der afholdt (endnu en) ekstraordinær generalforsamling, hvor forslagene omkring store altaner og frasalg af loftsrum blev endeligt vedtaget.

 

Ordinær Generalforsamling 2019

Vi nærmer os den ordinære generalforsamling. Overvej derfor om du brænder inde med projekter eller idéer som skal lægges op til foreningens godkendelse i 2019 så vi kan sigte mod at nedbringe mængden af ekstraordinære generalforsamlinger i 2019 da disse både er tidskrævende og koster foreningen penge. Forslag, gennemarbejdede og med budget, indsendes hurtigst muligt dog senest 15/2-2019.

 

Brikløsning

Vi er klar til at bestille, men giver jer en sidste chance for at melde ind hvis I ønsker mere end de 3 brikker som udleveres per lejlighed eller at tilkøbe løsning til egen hoveddør. Bestillingsskema er tilgængeligt her*

Den endelige frist for bestilling er på tirsdag d. 15/1 2019


Parkeringsbøder i forbindelse med årsskifte

Som diskuteret på den ekstraordinære generalforsamling i mandags har p-vagterne været rimelig offensive med bøder i forbindelse med årsskiftet. Derfor kontakter vi selskabet for at finde en løsning omkring bedre håndtering ved overgange 2021/2022.

 

Vicevært i udbud

Vi forventer at sende vores vicevært-funktion i udbud til 3 parter (inkl. den eksisterende) inden for de næste par måneder.

 

Snerydning og salt

Jf. opslag på hjemmesiden leder bestyrelsen med lys og lygte efter nogen, der kan varetage snerydningen. Men oftest (5 selskaber kontaktet) så vil disse firmaer kun lave aftaler i forbindelse med vicevært overdragelse. Vi arbejder på en løsning hurtigst muligt. I mellemtiden er der stillet sneskovl, kost og salt i opgangene. Vi hører gerne fra jer, hvis I har relevante kontakter.

 

Vision for modernisering af opgange

Vi har i samarbejde med arkitekt Mette Borup taget hul på udformning af en vision for modernisering af vores opgange. Dette vil blive præsenteret på generalforsamling i marts..

 

Vandhaner på tagterrasser

Der installeres frostfri vandhaner på alle tagterasser både af hensyn til brandsikkerhed og for at gøre det nemmere at vedligeholde vores “hængende haver” i opgangene.

 

Film på vinduer i 19A

Som et led i rækken af tiltag mod indbrudssikring har vi på opfordring fra nogle beboere lavet et forsøg med etablering af film på vinduespartiet i RMV 19A så man ikke kan se ind i opgangen.

 

Skiltning i skraldeskure

Der er blevet opsat skilte ved skraldeskurene uden glascontainer vedr. glasaffald. Glas og flasker skal i flaskecontaineren i store gård på Thoravej eller i den offentlige container på Frederiksborgvej ved Cafe Sirius.

Skriv et svar