Nøglebrikker link til bestillingsskema – Frist 15/12 2018

Som I forhåbentlig alle er opmærksomme på, på baggrund af nyhedsbrevet og opslag i opgangen vil der i starten af det nye år blive opsat den nye nøglebrikløsning på alle adgangsdøre, P-hus og cykelkælder. De vil også gælde på de fremtidige cykelskure.

Som nævnt på den ekstraordinære generalforsamling i sidste uge er det tanken at vi starter på en frisk i forhold til antallet af mennesker, der har adgang til vores ejendom. Derfor bedes i overveje og begrænse mængden af nøglebrikker til dem I reelt har brug for.

Hver lejlighed får udleveret 3 nøglebrikker. Hvis du ønsker at bestille flere brikker, så er nummer 4 og 5 gratis og derefter koster hver brik 50 kr. De bestilles via linket længere nede i dette opslag.

Brikkerne kan kodes til kun at virke i specifikke områder – fx behøver jeres rengøringsdame ikke nødvendigvis have adgang til P-hus og andre opgange end jeres egen. Dette specificeres i forbindelse med bestilling.

Det er desuden muligt at tilkøbe brikløsning til jeres private hoveddør jf. tidligere opslag. Dette bestilles sammen med ekstra nøglebrikkre og du vil blive kontaktet af låsesmeden for at bekræfte din bestilling.

For at lettet administrationen har vi udformet et online skema til bestilling af nøglebrikkerne. Skema er tilgængeligt her*

Frist for bestilling er 15/12 2018

*Hvis linket ikke virker er det her i fuld længde: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf90JhR_4YmWPl0TDgyZWdFrqPpkWI_mTffPTtE-toi_M8P6A/viewform

Skriv et svar