Nabo skal bruge p pladsene

Som i nok har set har vores nabo fået en meget stor kran. Den skal ind og holde på p pladsene ved Thoravej 6. Derfor skal biler og cykler fjernes FRA torsdag D.23/2 til og med mandag D.27/2. Biler der er parkeret på vejen der går fra Thoravej til rentemestervej imellem vores bygning og nabo, skal fjernes torsdag morgen og igen mandag. Jeg har aftalt med euro park, at der ikke kommer afgift i denne periode (23/2-27/2) hvis man holder uden for bås, så i der ikke har en p plads, kan holde langs vores bygning der peger mod rentemestervej eller oppe på taget i p huset.

HÅBER PÅ FORSTÅELSE

Vh
Viceværten
Filip

2 Replies to “Nabo skal bruge p pladsene”

  1. Er det kun de tre pladser ved siden af cykelstativerne foran Thoravej 4A/Thoravej 6 (plads 100, 212 og 213) eller er det også pladserne op mod Rentevestervej forbi Thoravej 10 (205, 204, 26, 53 og 52?)

  2. Hej Filip. Jeg kan se vores naboer har forlænget spærre perioden på forbindelses vejen rentemestervej/thoravej – indtil videre til og med i morgen tirsdag. Uanset hvor mange dage det bliver, hvor vi ikke kan bruge vores normale p-pladser, går jeg ud fra vi ikke får bøder for at parkere langs bygningen mod rentemestervej..

Skriv et svar