Link til Generalforsamling

Det praktiske til aftenens generalforsamling

Kun medlemmer som har fået mail med deltagelse fysisk til generalforsamlingen skal møde op, da dette allerede er 45 personer.

Resten deltager online. Hvis du ikke har prøvet Zoom før, så er der mulighed for at logge ind fra kl. 17:30. Stemmesedler kan hentes ved store sandkasse eller i opgang 19B fra kl. 18:00. Det er også her stemmesedler skal afleveres ved afstemning.

Join Zoom Meeting https://zoom.us/j/93151107176?pwd=WFF0Wm40SnJBVTNlYVVnTUJyWkREZz09 Meeting ID: 931 5110 7176 Passcode: 955427

Når i logger ind bliver i bedt om at skrive navnet. Skriv venligst “lejlighedsnummer & Navn” altså “17 Michael Løwe Jensen”

Husk at Stemme og taleret er kun for dem som har modtaget stemmeseddel. Da mødet er online kræver det man taler tydeligt og har testet microfon før mødet. Der vil blive en del ventetid, da til generalforsamlingen skal tale igennem den samme microfon. Der vil være højtalere i salen til mødet, så man kan høre hvad der bliver sagt.

Hvis man deltager online og gerne vil sige noget så brug venligst “Raise Hand” som du finder ved at klikke på “Participants” i bunden.

Vi håber det virker og hav venligst tålmodighed med os.