Kontakt bestyrelsen

Security Code:
security code
Indtast sikkerhedskoden:

Submit

Én kommentar til “Kontakt bestyrelsen”

 1. Kære bestyrelse

  Jeg har følgende bemærkninger til den fremsendte dagsorden for den ekstraordinære generalforsamling i Rentemestergården:

  Hvorfor skal vi give ejeren af matr.nr. 1550 Utterslev, København, færdselsret til vores vej? Ejendommen har allerede udmærket vejadgang via Rentemestervejen og kan søge vejmyndigheden (Københavns Kommune) om etablering af en overkørsel fra Glasvej. På den måde kan ejerne af matr.nr. 1550 Utterslev, København forsyne ejendommen med kølelastbiler og andre lastbiler fra Glasvej uden at vi på Thoravej 4, 4a, 6, 8 og 10 bliver berøvet for vores nattesøvn og uden vores trafiksikkerhed bliver bragt i fare. Vores vej er en vej for vores beboelse og ikke en transportkorridor for supermarkeders leverancer døgnet rundt med masser af gener.

  Lejlighederne langs vejen vil tabe massiv i værdi, hvis vi tillader lastbilkørsel på den til gavn for ejerne af matr.nr. 1550 Utterslev, København. Chokbølgerne fra en 10 tons lastbilaksel vil forplante sig i stueetagen og beboerne vil have massive gener derfra. Supermarkeder får leveret varer fortrinsvis om natten og kølevarerne læsses af i støjende kølecontainere, som vil genere beboerne langs vejen.

  Jeg kan virkelig ikke se nogen som helst grund til at give ejerne af matr.nr. 1550 Utterslev, København færdselsret med lastbiler på vores fredelige vej. Og slet ikke at give dem ret til vareleverancer af denne vej til gene for alle os, når de nemt kan etablere vejadgang fra Glasvej. Det er sikkert mere bekosteligt for ejerne af matr.nr. 1550 Utterslev, København, men så må Bent Bekker tjene en lille smule mindre ved salg af sin ejendom. Jeg synes vi vil i forvejen blive en del belastet af at de vil forhøje ejendommen med 2 etager.

  Derfor er mit forslag, at generalforsamlingen afviser ønsket fra ejerne af matr.nr. 1550 Utterslev, København om at få færdselsret til vores vej med lastbiler og retten til vareleverancer af denne vej.

  Hvis ikke der er stemning for det, vil jeg anmode, at sagen tages fra det ekstraordinære møde og overføres til det ordinære møde i marts. Der er vel ikke noget, som haster i denne sag? På denne måde får vi bedre tid til tænke os grundigt om, inden vi træffer så vidtgående en beslutning, som vil frarøve en del af medlemmerne deres nattesøvn på grund af lastbilstøj.

  Hvis ikke der er flertal for det, vil jeg anbefale at begrænse akseltrykket til maks 5 tons. En normal bil har et akseltryk på ca. 1 ton. 1 ton i 4. potens er 1, 5 tons i 4. potens er 625, 10 tons i 4. potens er 10.000! Det betyder at en lastbil med 10 tons akseltryk nedbryder vores vej ligesom 10.000 personbiler gør det, derimod ved 5 tons akseltryk svarer det kun til 625 bilers nedbrydning. Og så vil jeg anbefale, at varelevering kun må ske mandag til fredag i tidsrummet kl 8.00 til 18.00.

  Jeg kan desværre ikke deltage i den ekstraordinære generalforsamling fordi jeg er på ferie på dette tidspunkt. Jeg rejser Tirsdag den 23. december, men kan kontaktes via mail, hvis der skal uddybes med noget.

  De bedste hilsner

  Uwe Jacobs

  Thoravej 4, 2-2
  lej 100

Lukket for kommentarer.